Hotels in China

In de hotels in China gaat het met de verdiepingen even wat anders. Bij ons in de begane grond maar bij hun wordt het daar 1e verdieping genoemd. Dus als het bij ons de 1e verdieping is dan noemen hun dat de 2e verdieping en ga zo maar door. De meeste hotels hebben op de begane grond hun lobby en daar bevinden zich het postkantoor, eventuele mogelijkheid om geld in te wisselen, bedrijfsruimte, kunst en winkels, kantoor voor excursies en nog een aantal winkels om lekker te winkelen.

Verschillende faciliteiten in het hotel
Vele hotels in China hebben verschillende restaurants en een bar. Verblijft u in een duurdere hotel dat hebben hun ook voor u andere faciliteiten die in het hotel te vinden zijn, zoals een sauna, tennisbaan, zwembad en nog veel meer.

Thermosfles gekookt water
Bij een verblijf in een hotelkamer in China dan is er altijd een thermosfles met heet water voor uw thee en koffie te vinden. Als deze thermosfles leeg is of koud, dan kunt u deze opnieuw laten vullen door het personeel.  Vaak vindt u in uw hotelkamer een zakje thee en oploskoffie. Verblijft u in een luxere hotel dan is er vaak een waterkoker op de kamer te vinden.

Middenklasse hotelkamer badkamer
Verblijft u in een middenklasse hotelkamer dan is er in de badkamer zeep, shampoo, tandpasta en een eenvoudige tandenborstel voor u. Radio en televisie zijn in de hotelkamers vaak aanwezig maar alleen als u verblijft in een luxere hotel dan heeft u ook andere kanalen dan alleen de Chinese zenders.

Heb je een goedkope vlucht gevonden vanaf Eindhoven naar China en heb je ongunstige vliegtijden? Parkeer dan de auto bij de airport van Eindhoven (www.parkerenvliegveldeindhoven.eu). Als je dat auto gaat parkeren bij het Tulip Inn Hotel dan ben je direct in hetzelfde gebouw. Zo hoef je niet alsnog een shuttle bus naar het vliegveld te regelen.