Bezienswaardigheden

Bij het uitzoeken voor uw vakantie naar China dan is het natuurlijk verstandig om te kijken wat voor klimaat het in China is. China is namelijk een groot land en kent heel veel verschillende klimaten soorten. Het hele jaar door is China te bezoeken, de maanden april tot en met mei en september tot en met oktober, dus de lente en de herfst zijn hiervoor het beste. Dit komt doordat het een prima temperatuur is met weinig regen en er is geen toeristisch hoogseizoen. Het is dan overal minder druk, waarvoor het voor u makkelijk is zodat u alles op uw gemak kunt bezichtigen.

Het plannen van uw vakantie
Wanneer u op het internet aan het kijken bent voor uw vakantie in China dan kunt u gebruik maken van korte individuele reizen dat u zelf regelt. Het vervoer wordt geregeld vanuit de organisatie waaruit u dit boekt. Het zijn reizen van 2-5 dagen waarbij u zelf helemaal uw eigen programma samenstelt.

Het hele jaar reizen
Door het klimaat in China kunt u heel het jaar door genieten van uw vakantie. In de zomermaanden zijn er soms tropische wervelstormen waardoor er veel regen kan vallen. In de wintermaanden is het erg rustig, het noorden is dan koud het ligt dan ongeveer rond het vriespunt. Het voordeel hiervan is dat de lucht strakblauw is en dat betekent dat u dan prachtige foto’s kunt maken. In het zuidwesten van China is de temperatuur iets warmer waardoor u prima kan reizen.